МОДЕРНИ, ПРАКТИЧНИ, УДОБНИ
line decor
  
line decor
 


 
 

Статии за здраветоКАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА НАШИТЕ ЛЮБИМЦИ...

 

За контакти и индивидуални поръчки:

0898 327 925
0897 98 14 79
e-mail: office@dogyfashion.com

 

ANF Стандартни формули са супер премиум формули с повече от 80 години опит, които доставят високо ниво на качество при кучета и храненето на котката.

ANF кучешките и котешките Формули са Холистична комбинация от уникални натурални съставки, които включват висококачествени протеини, пробиотици, морски продукти и прясно пиле. Вашите домашни любимци ще се насладят на вкуса и ползата от здравословна храна, които тези формули предлагат.
 

ANF ЗА КОТКИ

ANF KITTEN
Формулирана без пшеница и царевица!
За малки котенца до 12 месечна възраст, бременни и
кърмещи майки 

Великолепна формула с високо съдържание на протеин(34%) и смилаеми мазнини (22%), богата на балансирани витамини и минерали, за да отговори на екстремните хранителни нужди на подрастващото котенце или бременната и кърмеща майка. Подходяща е и за котки нуждаещи се от повече мускулна маса и енергия. Високи нива на пилешко месо над 58%!

 

   
ANF Feline Tami Ami Adult Cat 
Формулирана без пшеница и царевица!
Формулирана с пиле, яйца и рибен протеин за идеален баланс
на израсналата котка. 
Може да задоволи и най-капризните котки.
Съдържание на месо над 50%! 
32% протеин / 20% мазнини. 
 
 

 

   
ANF ADULT FISH & RICE CAT
Формулирана без пшеница и царевица!
 

Напълно балансирана формула за всекидневно хранене на котки с повече риба. Сьомга, херинга и пъстърва с добавено пилешко брашно за да бъде перфектно балансирана тази формула. Високи нива на протеин 34% подсигуряват силни мускули, перфектна козина и бързи рефлекси. Котката е месоядно животно и се нуждае от високо съдържание на месо в храната. Съдържанието на месо в тази формула е над 50%. Мазнините използвани в храната са първо качество и са перфектно усвояеми от котките (21%).

   
ANF HAIRBALL
Формулирана без пшеница и царевица!

Формулирана със свежо пилешко месо (незамразявано), яйца от свободно гледани кокошки, сьомга от американските риболовни райони с натурални фибри за превенция и изчистване на космените топки, които се натрупват в храносмилателния тракт на котката. Изключително вкусна храна задоволяваща апетита и на най-капризните животни. Богата на пилешко месо над 43% брашно от пиле - общо с мазнините и рибата месото е над 58%! С тази формула можем да храним ежедневно своята котка. Тя задоволява всички нужди необходими на котешкия организъм.

   
ANF LOW CARB (с ниско съдържание
на въглехидрати)
Формулирана без пшеница и царевица!
 
        Тази рецепта съдържа по-малко от 17% 
въглехидрати! Това е перфектна формула за котки,
които не понасят въглехидратите.
С много високи нива на животински протеин
над 45%! Това е подходяща диета за изключително
месоядни животни като - котките. Вискоки нива на
пилешко месо  и масло от сьмга.
Протеини 45% / мазнини 20%

 

   
ANF HOLISTIC FELINE FORMULA
Формулирана без пшеница и царевица!

Уникална формула за нормално активни възрастни котки, основана на тройни протеинови източници - пиле, риба и яйца, както и прясно пилешко и пробиотици за оптимално храносмилане. Съдържа водорасли. Тя е богата на минерали и микроелементи и има подхранващо и тонизиращо действие върху всички системи на организма. Съдържа повече от 60 минерала и микроелементи, 21 аминокиселини, прости и сложни въглехидрати и няколко съществени растителни хормонa за котката. Водораслите са естествен източник и са богати на йод, което ги прави отлична добавка за подпомагане и поддържане на силна жлезиста система, особено по отношение на хипофизата, надбъбречните и щитовидната жлеза. С правилното функциониране на жлезите се постига оптимален метаболизъм. 32% протеин 20% мазнини

подробно...

 

ANF ЗА КУЧЕТА

ANF HOLISTIC CANINE FORMULA
Формулирана без пшеница и царевица!

Уникална формула за нормално активни възрастни кучета, основана на тройни протеинови източници - пиле, риба и яйца, както и прясно пилешко и пробиотици за оптимално храносмилане. Съдържа водорасли. Тя е богата на минерали и микроелементи и има подхранващо и тонизиращо действие върху всички системи на организма. Съдържа повече от 60 минерала и микроелементи, 21 аминокиселини, прости и сложни въглехидрати и няколко съществени хормонa за растежа на кучето. Водораслите са естествен източник и са богати на йод, което ги прави отлична добавка за подпомагане и поддържане на силна жлезиста система, особено по отношение на хипофизата, надбъбречните и щитовидната жлеза. С правилното функциониране на жлезите се постига оптимален метаболизъм. 24% протеин 15% мазнини


ВСИЧКО ЗА АКВАРИСТИКАТА
 
 

NUTRAM