МОДЕРНИ, ПРАКТИЧНИ, УДОБНИ
line decor
  
line decor

 

ПОЛЕЗНИ СТАТИИКАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА НАШИТЕ ЛЮБИМЦИ...

 

За контакти и индивидуални поръчки: 0898 327 925 0897 98 14 79 e-mail: office@dogyfashion.com

NUTRAM е подразделение на ELMIRA PET PRODUCTS Ltd, частна канадска компания и произвежда продукти за домашни любимци. Храните NUTRAM са произведени в завода в Биймсвил, Онтарио, Канада.
NUTRAM при многобройни експерименти доказа, че пилешкото месо е най-подходящо и се използва в повечето от хранителните програми. Използва се само пилешко месо и мазнини, преминали санитарен контрол и подходящи за консумация от хора. Прозвеждат се малки партиди, за да е осигурена трайността и свежеста на продуктите. Диетолозите на NUTRAM разработват храни, които са вкусни, правилно балансирани и благоприятни за доброто здраве на Вашите любимци.
Продукцията е обвързана със стандартите и препоръките на НАССР, ISO900:2002, CIFA 9CD04 Plant Approval), usda/aphis, AAFCO и Европейска наредба 1774/2002.
За постоянно подобряване на качеството на продуктите се използват най-модерните и усъвършенствани технологии и постоянен контрол за качество.

Предимства на храните NUTRAM:

  • За продуктите NUTRAM се използва свежо, висококачествено пилешко месо и мазнини, кито могат да се консумират от хора.
  • NUTRAM не съдържа говеждо, соя, вторични продукти, пшеница, оцветители и уплътнители.
  • NUTRAM е 100% канадски, 100% естествено консервиран.
  • NUTRAM е разработен с балансилани аминокиселини и витамини, които поддържат жизненост и ефективна обмяна на веществата.
  • Всички храни NUTRAM са до 87% усвояеми, от което извличат полза Вашите домашни любимци и Вие.
  • За да се поддържа доброто състояние на мускулатурата, нервната система се използват минерали с отлично качество.
  • В храните NUTRAM се добавя култивирано в Канада ленено семе, което е превъзходен източник на Омега-3 мастни киселини, които са от онсновон значение за имунната система
ХРАНИ ЗА КУЧЕТА
     
ХРАНИ ЗА КОТКИ
     


 

NUTRAM