МОДЕРНИ, ПРАКТИЧНИ, УДОБНИ
line decor
  
line decor

DIUSAPET ИТАЛИЯ ITALY

 

ПОЛЕЗНИ СТАТИИКАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА НАШИТЕ ЛЮБИМЦИ...

 

За контакти и индивидуални поръчки:

0898 327 925
0897 98 14 79
e-mail: office@dogyfashion.com

 

ХРАНИ ЗА КОТКИ

Тук ще намерите различни видове суха храна, за Вашата котка. Богат избор, качествнени храни на известни марки. Повечето са БЕЗ ЗЪРНО и ГЛУТЕН... Спомагат за правилното и комплексно развитие на Вашата котка!

DIUSAPET ИТАЛИЯ ITALY

Diusa Pet произвежда пълноценна храна за котки и кучета, като осигурява правилна и здравословна храна за всеки домашен любимец. Познаването на нуждите и инстинктите на животните ни помага да разработим висококачествена храна за кучета и котки. Diusa Pet предлага на четириногите ни приятели здравословна и питателна храна, която се произвежда на базата на научни изследвания в областта на храненето на домашните любимци, като се използват най-модерните технологии.

Diusa Pet не тества или експериментира върху животни!

Ние сме лидер в производството на храни за домашни любимци в Италия и Европа.

Историята ни започва през 1997 г. с откриването на завод за производство на суха храна за кучета. Производството е разположено на площ от над 8000 кв.м. в района на Ломбардия, в село Марцано, на 15 км от Милано. В продължение на 20 години ние се утвърдихме като надеждна компания за производство на висококачествена суха храна за кучета и котки.

 

ESSENTIAL FOODS Е АБСОЛЮТНА ИНОВАЦИЯ!
Храна от ново поколение и нов стандарт, даваща нови възможности, първа и единствена по рода си. Може би звучи невероятно, но тук ще кажем няколко думи какво прави ESSENTIAL уникална.
Нашата храна е разработена на принципа, наречен Behavioral Optimizing Food (BOF) и е фокусирана върху оптималното здраве на домашните любимци. Година след година... Защото те го заслужават! ESSENTIAL е нов стандарт в храненето. Да се постигне тази амбициозна цел за идеално балансирана храна, чрез много внимателно подбран състав не беше лесно, но е факт.
Добре дошли в ESSENTIAL!

 

Котките в природа се хранят с месо  –  те са ловуващи хищници!  

Applaws се приближава максимално до естествената диета – съдържа основно месо (80 %), качествени лесно усвоими белтъци и е богата на натурален Таурин.

Храните, които използват зърнените култури, като източник на белтъци, са трудни за усвояване и преработване. Може да предизвикат затруднение в работата на черния дроб и бъбреците, както и да причинят алергии.

Някои храни за котки съдържат до 70% евтини зърнени заместители на месото.

 
 

Optima NOVA Super Premium Cat Food е точния продукт за истинската природа на вашата котка. Optima се състои от качествени продукти, внимателно разработени на база свежо месо и естествени съставки.

Най-добрата технология в Европа и отличен екип от професионалисти по хранене обединиха усилията си за разработване на тази модерна иновативна формула като задоволиха всички изисквания за пълноценното, балансирано и естествено хранене на котките.

 

Всички рецепти NATURAL Greatness са направени с натурални съставки с най-високо качество и смилаемост, поради което всяка рецепта Natural Greatness помага на вашия домашен любимец да получи здрава кожа, блестяща козина и повишена жизненост.

NATURAL Greatness предлага естествена гледна точка на храненето на животните с висококачествени съставки за хранене на всички видове котки и кучета. Обичаме котки и кучета и сме разработили естествена и здравословна храна, за да поддържаме цялостното им здраве и цялостното благосъстояние, като поддържаме всички функции на тялото.

 

Planet Pet Society е финландска марка, създадена през 2009 г. Нашата мисия е да предлагаме най-доброто качество във всички наши продуктови категории. Предлагаме широка гама от продукти за кучета и котки. Нашите продуктови категории включват пълноценно хранене, мокра храна и лакомства.

В обществото "Планет Пет" ние се грижим за благосъстоянието на животните по света. Ето защо всяка година отпускаме 1% от печалбата си за хуманното отношение към животните. Всяка година избираме три благотворителни организации, които споделят нашите ценности. Ние също така даряваме храна за домашни любимци, лакомства и аксесоари за животински приюти през цялата година.

ХРАНИ ЗА КУЧЕТА

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ЗА КУЧЕТА И КОТКИ

ВСИЧКО ЗА ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ!!!