МОДЕРНИ, ПРАКТИЧНИ, УДОБНИ
line decor
  
line decor

DIUSAPET ИТАЛИЯ ITALY

 

  

ПОЛЕЗНИ СТАТИИКАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА НАШИТЕ ЛЮБИМЦИ...

 

За контакти и индивидуални поръчки: 0898 327 925 0897 98 14 79 e-mail: office@dogyfashion.com

 

100% Месо годно за консумация от хората! 0% Зърно и глутен! 0% Картофи!

Какво прави Нутрам лидер?

 

Първа съставка месо!

 

Новите формули на Нутрам са изготвени с няколко вида меса (първите три съставки!) не съдържат зърнени храни 0%, не съдържат картофи 0%

Плодовете и зеленчуците в тях са подбрани така, че да имат нисък гликемичен индекс! Тези формули са с най-нисък гликемичен индекс от всички храни в света.

Мащабни проучвания показват, че колкото е по-висок гликемичният индекс (GI) на храните, които човек и кучето консумират(това са храни, които бързо се отразяват на нивото на кръвната захар), толкова е по-голям рискът от натрупване на наднормено тегло, заболяване от диабет и сърдечно-съдови болести. Ново проучване предполага връзка между високият GI и различни форми на рака.

Не е правено изследване върху хора, но изследвания върху животни показват, че захарта потиска имунитета. Необходими са повече проучвания, за да се разбере точният механизъм, но това, което се знае е, че бактериите се хранят със захар и че когато тези организми “излязат от контрол” в тялото, инфекциите и заболяванията са по - вероятни.

 

Захарта ускорява остаряването

 

Тя допринася за онзи издайнически знак на остаряването - увисването на кожата.

Захарта влияе на поведението и познавателните способности у кучетата.

Захарта увеличава стреса.

Усвояемостта на диетите на Нутрам варира от 88 до 95%. Високата усвояемост гарантира пълноценно хранене и малки изпражнения.

 

Какво е предимството от високи нива на месо в храната?

Изследванията са показали, че кучетата се нуждаят от 10 и котките от 11 съществени аминокиселини в диетата си, тьй като те не могат да ги произвеждат в достатъчно количество, за да изпълняват ежедневните си функции.

Месото е естествен източник на аминокиселини, което помага да се гарантира, че вашият любимец, ще получи всички необходими незаменими аминокиселини.

Получаването на достатъчно аминокиселини в хранителния режим е много важно за поддържане на жизнените функции на организма, но вида на аминокиселините също е много важен.

Незаменими аминокиселини за домашни любимци: аргинин, лизин, хистидин, левцин, изолевцин, треонин, метионин, фенилаланин, валин, триптофан и таурин .

 

ВСИЧКО ЗА ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ!!!

ВСИЧКО ЗА АКВАРИСТИКАТА