МОДЕРНИ, ПРАКТИЧНИ, УДОБНИ
line decor
  
line decor
DIUSAPET ИТАЛИЯ ITALY

 

ПОЛЕЗНИ СТАТИИКАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА НАШИТЕ ЛЮБИМЦИ...

 

За контакти и индивидуални поръчки: 0898 327 925 0897 98 14 79 e-mail: office@dogyfashion.com

DIUSAPET ИТАЛИЯ ITALY

Качество на храните за кучета внасяни в България

 

 

В тази статия ще разгледаме популярни фирми, които са на българския пазар. Класацията е на най-популярния сайт за анализ на храните

http://www.dogfoodadvisor.com

 

Nutram Grain Free получава най-висок рейтинг-5 звезди.

Оценени са качествените съставки - свежа пъстърва, брашно от сьомга и брашно от пиле. Това са първите три съставки. В първите десет съставки има седем продукта от животински произход. Agave е богат на инулин, съдържа хелатни минерали, минерали, които са химически свързани с протеини. Това ги прави лесни за усвояване. Семена от киноа, семена от чиа, боровинки, ябълки, моркови.

Много високо ниво на месо в Нутрам без зърнени продукти и картофи. 

 

  

Следваща фирма: Роял Канин-3 звезди.

Първа съставка е брашно от пиле, втората и третата съставка са кафяв ориз и ориз - ориза имат скромни хранителни стойности.

Петата позиция е царевичен глутен - брашно. Глутенът е жилав остатък, след обработката на царевицата. Тази растителна съставка значително може да повиши нивото на белтък в храната - фактор, който показва, че съдържанието на месо е много малко. Осма съставка е цвекло. Цвекло е спорна съставка, високо съдържание на фибри страничен продукт на преработката на захарно цвекло. Royal Canin Giant Adult е суха храна на растителна основа и за това печели 3,5 звезди.

Royal Canin Cynotechnique Energy 4800 е на растителна основа суха храна за кучета, умерено количество пилешко брашно като основен източник на животински протеини, като по този начин марката е оценена с 3.5 звезди.

 

 

Да се спрем на друга популярна марка в България Пурина Про План:

Първата съставка в тази кучешка храна е сурово пиле. Въпреки, че е елемент на качеството, сурово пилешко съдържа около 80% вода, което означава, че реалното съдържание на месо е малко. Втората съставка включва пивовари ориз, което е вторична съставка след преработка - ниска хранителна стойност. Трета съставка са пилешки субпродукти - остатъци от кланницата, което означава негодни за човешка консумация. Може да съдържа всичко - крака, човки, пера, неразвити яйца и др. Четвъртата съставка е царевичен глутен брашно. Петата съставка е пшеница. Седма съставка е царевица.

 

Purina Pro Plan Спорт куче храна е на растителна основа с ниско съдържание на месо от птици - 3 звезди.

 

Еукануба също получава ниска оценка за качество. Ниско съдържание на месо и високо съдържание на въглехидрати - 3 звезди.

 

 

 

Pedigree и Purina DogShow са с 1 звезда и не се препоръчват за хранене!
 

 

 

 

 

 

 

Надяваме се да сме Ви били от полза в избора на продукт за вашият любимец.

ВСИЧКО ЗА ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ!!!

ВСИЧКО ЗА АКВАРИСТИКАТА