МОДЕРНИ, ПРАКТИЧНИ, УДОБНИ
line decor
  
line decor
DIUSAPET ИТАЛИЯ ITALY

 

ПОЛЕЗНИ СТАТИИКАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА НАШИТЕ ЛЮБИМЦИ...

 

За контакти и индивидуални поръчки:

0898 327 925
0897 98 14 79
e-mail: office@dogyfashion.com

 

Вратовръзките влизат и в кучешкия гардероб


Хит в кучешката колекция на Гергана Янакиева са сватбените рокли
Източник: БТА

Вратовръзка за кучета е най-новото предложение за гардероба на домашния любимец, разказа дизайнерът на дрехи за най-добрия приятел на човека Гергана Янакиева. Аксесоарът се предлага в няколко цвята и цената му е 6 лева.

В колекцията й са и специални тоалети за официални случаи, когато стопанинът не иска домашният му любимец да му отстъпва в облеклото. Елегантните бутикови дрешки струват 32 лева и са също толкова практични, колкото и спортните модели, платовете им са здрави и не се мокрят лесно, обясни дизайнерката.

 

Хит в нейната колекция обаче са сватбените рокли за кучета. Те са подходящи както за импровизирана сватба на самите животни, така и за най-важният момент в живота на техните стопани. Кавалерът може да бъде облечен във фрак, който се предлага в различни цветове. Цената на фрака е между 18 и 26 лева, докато, както обикновено, женският тоалет е по-скъп - около стотина лева. Често хората  искали домашните им любимци да им бъдат шафери и поръчвали и шаферски тоалети за тях.

 

Освен дрехите за специални случаи, домашният любимец има нужда и от всекидневни тоалети. Много търсени се оказват спортните модели, подходящи за разходка, като рокли с качулка, гащеризони, елеци. За по-студеното време може да се обуе и панталон, който също е на достъпна цена - между 18 и 26 лева в зависимост от размера. Ефектен завършек на тоалета са различните модели шапки - с козирка за топло време и по- дебела с помпон за хладните дни за 5-6 лева. Толкова струва и най-практичната за зимата шапка-ушанка.

 

В момента заради идването на пролетта най-актуалният продукт става дъждобрана, който струва от  27 до 40 лева. Това е много практичен модел, защото запазва животното сухо и чисто, независимо дали навън е кално, обясни Янакиева.

 

Нейните наблюдения са, че все повече хора купуват дрехи за домашните си любимци. Когато започнах работата си през 1996 г., всички ме гледаха, сякаш съм си загубила ума, спомня си тя. Сега обаче много стопани се грижат за тоалетите на кучетата си и ги обличат не само когато излизат на разходка, а дори и вкъщи. За някои породи е задължително да носят дрехи, а и повечето домашни любимци трудно се аклиматизират през зимата, когато разликата между температурата вкъщи и навън е голяма, обяснява дизайнерът. Макар че се е специализирала в модата за кучета, тя не отказва и поръчки за други домашни любимци. Сред последните й  работи са дрешки за котка сфинкс, която няма козина и задължително трябва да бъде облечена.

ЗООМАГАЗИН ДОГИФЕШЪН 1
София, ж.к. Младост 4, блок 482, магазин 11
0898 327 925

0897 98 14 79 - за индивидуални поръчки
0898 327 925 - за доставки

e-mail: office@dogyfashion.com

УСЛОВИЯ ЗА ИЗРАБОТВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНИ ПОРЪЧКИ:
обикновена поръчка се изработва за 10 дни
бърза поръчка - 5 дни + 5%
експресна поръчка - 48 часа + 25%

* Поръчки на едро, за магазини и ветеринарни кабинети се правят по отделен цeноразпис и с отстъпки за количество

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:

ДОСТАВКИТЕ ЗА СОФИЯ СА БЕЗПЛАТНИ!!! Доставките за страната се извършват с куриери, с наложен платеж

ПРИ ПОРЪЧКА НАД 100 ЛЕВА ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ СА ЗА НАША СМЕТКА!!!

начало галерия цени размери магазин
ВСИЧКО ЗА ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ!!!

ВСИЧКО ЗА АКВАРИСТИКАТА