МОДЕРНИ, ПРАКТИЧНИ, УДОБНИ
line decor
  
line decor
DIUSAPET ИТАЛИЯ ITALY

 

ПОЛЕЗНИ СТАТИИКАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА НАШИТЕ ЛЮБИМЦИ...

 

За контакти и индивидуални поръчки: 0898 327 925 0897 98 14 79 e-mail: office@dogyfashion.com

NUTRAM Grain Free (без зърнени култури)

 

Защо Grain Free храни за Вашият любимец?

 

 

Изберете това, което е създадено точно за Вашия домашен любимец

 

Най-новите тенденций в изработването на храни за кучета и котки са тези БЕЗ ЗЪРНО!!!

При тях основната съставка е месо с висок процент от съдържанието 30-70%. Останалата част от състава на храните е богата смес от плодове и зеленчуци.

 

DIUSAPET ИТАЛИЯ ITALY

            Зърното е храна с висок гликемичен индекс - отделя бързо и в големи дози въглехидрати в кръвта. По природа кучетата и особенно котките не са пригодени да се справят с високи нива на кравна захар. Когато храните Вашето животно с високо въглехидратни храни Вие натоварвате надбъбречната му жлеза и тя се изтощава. Това води до разтройване на обяната веществата, и работата на жзлезите с вътрешна секреция.

 

NUTRAM Grain Free (без зърнени култури)Мащабни проучвания показват, че колкото е по-висок гликемичният индекс (GI) на храните, които човек и кучето консумират (това са храни, които бързо повишават нивото на кръвната захар), толкова е по-голям рискът от натрупване на наднормено тегло, заболяване от диабет и сърдечно-съдови болести. Ново проучване предполага връзка между високият GI и различни форми на рака.

Не е правено изследване върху хора, но изследвания върху животни показват, че захарта подтиска имунитета. Необходими са повече проучвания, за да се разбере точният механизъм, но това, което се знае е, че бактериите се хранят със захар и че когато тези организми “излязат от контрол” в тялото, инфекциите и заболяванията са по - вероятни.

 

Захарта ускорява остаряването

 

Тя допринася за онзи издайнически знак на остаряването - увисването на кожата.

Захарта влияе на поведението и познавателните способности при кучетата.

Захарта увеличава стреса.

 

Какво е предимството от високи нива на месо в храната?

Изследванията са показали, че кучетата се нуждаят от 10 и котките от 11 съществени аминокиселини в диетата си, тьй като те не могат да ги произвеждат в достатъчно количество, за да изпълняват ежедневните си функции.

Месото е естествен източник на аминокиселини, което помага да се гарантира, че Вашият любимец, ще получи всички необходими незаменими аминокиселини.

Получаването на достатъчно аминокиселини в хранителния режим е много важно за поддържане на жизнените функции на организма, но вида на аминокиселините също е много важен.

NUTRAM Grain Free (без зърнени култури)Незаменими аминокиселини за домашни любимци: аргинин, лизин, хистидин, левцин, изолевцин, треонин, метионин, фенилаланин, валин, триптофан и таурин.

Зърнените храни съдържат и ГЛУТЕН! Той много често се явява силен причинител на алергий. Това води до непоносимост на Вашият любимец към храните.

 

Протеини

Качествения протеин е вкусен, силно усвояем източник на незаменими аминокиселини, необходими за подкрепа на много аспекти на растежа, развитието и здравето като цяло.

 

 

Суперхраните

Суперхраните са богати на хранителни вещества и насърчават оптимално здраве и жизненост.

 

Ниско гликемични Съставки

Ниско гликемичните храни спомагат за поддържане на енергийните нива балансирани, за оптимизиране на оптималното изгаряне на мазнините и помагат за контрол на апетита, благодарение на фибрите, които съдържат.

 

ВСИЧКО ЗА ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ!!!

ВСИЧКО ЗА АКВАРИСТИКАТА